HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

A lehúzó, a semmittevésre húzó erő néha erősebb, mint kéne. Nem is arról van szó, hogy állandóan tenni valamit, hanem inkább arról, hogy tudatában lenni. Talán a lehúzó erő nem is a semmittevésre húz, hanem arra, hogy ne legyél jelen az életedben. Mert, ha jelen vagy, akkor tudatosan döntesz. És nem csak hagyod, hogy sodródj. De még az is rendben van, mert sodródni is kell. De akkor érdemes tudni, hogy ez most a sodródás. Valahogy nem tudom megfogalmazni. Azt akarom mondani, hogy élni az életet, az a fontos. Az nem jó, amikor csak a szélén állunk, és hagyjuk, hogy elmenjen. Mert az a perc már nem lesz többet. Annak már nem tudunk örülni.

Azért vagyunk a világon, hogy örömünket leljük benne.

Láttam csütörtök este egy részletet egy filmből Egy drogos fiúról és az anyjáról szólt. Borzalmas volt. Mármint az érzés. Nem tudtam ne J-re gondolni. Meg arra, hogy mindezek ellenére milyen nézetei vannak. Annyira álságos a világ. Vagy tényleg nem látunk az orrunknál tovább?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr801983191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása