HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Annyira lassú a gépem, hogy az borzasztó. Remélem, nincs semmi baja. Vagy ha van, akkor M. megcsinálja.

Még van egy nap, hogy minden elkészüljön rendben. Ilyenkor mindig egy kicsit le vagyok fagyva. Pedig gyorsan kell egy listát írni, és kész.

Tegnap sütöttem teljeskiőrlésű tönkölylisztből mézest. Olyan kemény lett, mint a kő, mire kihült. Hát kíváncsi vagyok, hogy megpuhul-e. Majd ma még sütök fehér lesztből is, hogy legyen ehető is.

Még írni fogok egy-két embernek. Meg még vásárolni kell. Nem bizrom a tülekedést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr601617279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása