HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Megint kényelmizónás bejegyzés. Azaz figyelem az ujjaimat, hogy mi jön ki belőlük. Már a cím is ilyen. De most nincs sok időm, mert mennem kell. Ma Kiskőrsös. L szerint hülyeség. Elég lett volna telefonon. Nyilván igaza van, de valamiért szeretnék elmenni. Talán magáért az útért. R-val találkoztam tegnap. Ő is örült neki, hogy meglesz Visegrád. És mondott szemponokat Kiskőröshöz.

J&J írt, még nem is válaszoltam neki. Nem úgy jöttek össze a dolgaik, ahogy szerették volna. Így még nem tudom azt sem, hogy azon a volnalon mi lehet majd. De majd alakul.

Tegnap I őszintének látszóan megdöbbent azon, hogy 50 éves vagyok. Ez igen jól esett. Kapott is tőlem néhány pirospontot.

L arra sarkall, hogy íjak a NL-nak. nem tudom..., kétélű fegyver. No, meg vele kapcsolatban sem tudom, hogy hányadán állok. De nem fogalkozom a kérdéssel. Majd ahogy az áramlás hozza. Egyébként meg megint álmodtam vele. A Pannaónia Szállóban hétfőn 11-kor kellene átvenni valami csomagot valakitől, és átadni egy másikat. Telefonon hívott, hogy ezt közölje.

No, mennem kell, hogy még a hírességemet fokozzam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr871521718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása