HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Tegnap este már éjfél emúlt, amikor lefeküdtem. Táborügyben leveleztem, írtam ezzel kapcsolatos szövegeket. Pl. ezt:
Fogyókúra helyett pszichowellness

Ha eddig gondot okoztak számodra a felesleges kilók, akkor érdemes tudnod:


1.Az ideális testsúly mindenki számára elérhető cél.
2.Az ideális testsúlyhoz vezető út érdekes, izgalmas, különleges kaland.
3.Fogyókúrázni felesleges, sőt káros.
4.Az elhízás nem népbetegség. A túlsúly nem betegség. A túlsúly tünet, mely magáért beszél, s ha figyelünk, megértjük, amit mond.
5.Ha megváltoztatjuk a gondolkodásunkat, megváltozik az életünk, ha kell, a külsőnk is. Felelősek vagyunk az életünkért, külsőnkért is.
6. A sikeres embereknek sikeres szokásaik vannak. Az ideális testsúly is szokások függvénye. Ha nem vagyunk megelégedve magunkkal, lecserélhetjük a haszontalan szokásainkat hasznosakra.
7.A legfontosabb, hogy gondoskodó szeretettel figyeljünk magunkra. A pszichowellness a gondolkodásunkból fakadó jóllét.

Minderről szól július 7-14-ig Gyergyószárhegyen a pszichowellnesstábor az ideális testúlyért. E blog olvasóinak plusz 3 napig (április 18-ig) 25%-os „koránkelő” kedvezménnyel. http://www.pszichowellness.hu/?q=node/105

Címkék: bikiniszezon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr881065858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása