HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Egyre többször találkozom ezzel a dologgal. Például itt lehet róla olvasni. http://culinartist.blog.hu/

És nem is azért fogtam hozzá az íráshoz, hogy ezt a konyhatechnológiát ismertessem. Csupán az jutott eszembe, hogy az általam is alkalmazott hússüétsi módszer is azok közé az ősi eljárások közé tartozhat az olvasottak alapján, melyek ihletői voltak ennek a technológiának. Hiszen a Sült hús a la Mama titka a megfelelő hőfok és a megfelelő sütési idő eltalálása. Itt azonban mindenfele készülék és hőmérő helyett a megfelelő időben és mennyiségben adagolt víz a titok nyitja, mely a tűz éppen eltalált erősségével együtt biztosítja a kellő hőfokot. És ha a hőfokot és a sütési időt is eltaláltuk, akkor kapjuk végeredményül azt az ételt, amire vágyunk. (És azért nem lesz éppen olyan, soha, mint a Mamáé volt, mert azt a pontosságot csak ő tudta.)

Update: Ehhez vannak kiegészítő ötleteim. Talán hamarosan meg is írom, de most már késő van.

Viszont itt vagyok minden nap: http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr192755133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása