HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Azon agyalok mostanában, hogy hogyan lehet átlépni az ingerküszöböt. Irkálok össze-vissza mindenhová mindenféle értelmes és kevésbé értelmes dolgokat. De ez csak olyan vaktában lövöldözés. Maximum arra lesz jó, hogy egyszer, amikor agyonunatkozom magam, akkor összemásoljam ezeket a szövegeket időrendbe, s jól elnosztalgiázzak majd a nagyszerű gondolataimon. Akarom én ezt?

Honnan lehet tudni, hogy mi a hatékony. Ez így könnyű, és még az az illúzióm is megvan, hogy csinálok valamit. Igazság szerint azét csinálom ezt, mert arra gondoltam, hogy van, aki itt talál rám, van, aki ott. De  leginkább senki sehol.

Amikor a könyvem megjelent, akkor szépen következetesen feltettem valami apróhirdetéses oldalra. Már a nevére sem emlékszem. De azt is meguntam. Most meg azt kéne csinálnom, hogy amit az egyik helyre beírok, azt az összesre bemásoljam. De ehhez sincs türelmem. De ez nincs így jól. Legalább egy komoly helynek kellene lennie.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr651543112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása