HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Nagyon nehéz. Nagyon nehéz áttörni azt a beidegződést, hogy az ideális testsúly kapcsán az csak arról beszélgessünk, hogy mit, hogyan együnk. Ennek nincs értelme. Ha leragadunk ennél, felesleges az időt pocsékolnunk erre. Ez pótcselekvés. Önbecsapás. Azt hiszem, hogy csinálok valamit, közben meg semmit. Lehet ájulásig menni a futópadon, akkor sem jutok el A pontból B-be. Ha csak ennyit teszünk, az szarpaszírozás. Mit tegyek? Hogy mondjam, hogy megértsék? Az élet annál sokkal nagyszerűbb, ám sokkal rövidebb is, hogy önbecsapásban éljünk. Én ehhez nem akarok asszisztálni. Én nem arra születtem, hogy önigazolásnak használjon bárki a tévútjaihoz. Ha nem merünk elindulni egy úton, akkor minek mondogatjuk magunknak, hogy megyünk, megyünk? Ha nem akarjuk kiásni a házépítéshez az alapokat, akkor minek vitatkozunk azon, hogy milyen stílusú legyen a berendezés a nappaliban? Ha úgysem lesz ház, hát nem mindegy?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr781517146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása