HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Nem tudom, mitől van vagy mitől nincs látogatottság egy blogon. Most, hogy újból megnézem naponta ezt a helyet, újból vannak látogatók is. Viszont a honlapom látogatottsága a múl hetekben elért jó eredmény után történelmi mélypontokat él át. Ma már 8-a van. Ezt a tanfolyamot ideje lenne elengednem. Eldönteni, hogy nem lesz és kész. Talán sokkal jobban érezném magam, s tudnék lényeges dolgokra is koncentrálni. Most azt látom, hogy vagy rendesen megtanulom és alkalmazom az internetmarketinget, vagy esélyem sincs. Honnan is lennének jelentkezők. Miért? Én talán jelentkeznék egy ismeretlen ember tanfolyamára? Bár mondjuk az NLP-re így jelentkeztem, de ehhez nagyon kell akarni. Megtettem minden tőlem telhetőt, hogy legyen? Az adott pillanatokban úgy érzem mindig, hogy nem tudnám jobb, de aztán meg fel tudom sorolni, hogy mit kellett volna másként tenni. Itt van pl. ez a pillanat. Most ezt írom, mert ezt jó írni. Mert szeretem figyelni, ahogy kijönnek a kezemből a mondatok. De hasznosnak egyáltalán nem hasznos az ügy szempontjából. Most hasznos az lenne, ha a levelezőprogrammal foglalkoznék. Abban viszont valami nagyon keményen gátol napok óta. Van valami szabotáló részem, ami megakadályoz. Vajon mi lehet az ő jószándéka? Hogyan lehetne a vágyát úgy kielégíteni, hogy ez a célom is teljesüljön.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr441508445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása