HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

06.
november

péntek

empszi  |  Szólj hozzá!

Azért akartam gondolkodás nélküli blogot írni, mert az olyan szabad-asszociációs. Jó játék. Miről mi jut eszembe? De van, hogy semmi. Ezt két dolog miatt lehet. Vagy azért, mert nincs fenn bennem elérhető közelségben semmi, vagy azért, mert nem tudom kinyitni az ajtót, ami a mondanivalókhoz vezet. De aztán az is lehet, hogy egészen más oka van. Csak most ezt jutott eszembe. Meg egyébként veszélyes is ez a játék, mert ki tudja, hogy mi minden bukkanhat elő. Eddig nagyrészt a Hoxán irkáltam így, de most, hogy ott volt az a cikk, ott túl sok ismerős lett, s az talán beindítja az ön kontrollt. Ezért most lehet, hogy megint itt fogok mindenfélét irkálni a nagy névtelenségben. De most inkább elmegyek Anthony Robbins-t olvasni, mert kész a kávé. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr651504601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása