HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Várt itt egy üzenet, hogy ha akarom, címkézzem az írásaimat a bikiniszezonnal. Hát ez nagyon jó, meg nagyon nem jó. Nagyon jó, mert ez a téma az, ami mindennél jobban érdekel. No, nem azért, mintha fogyni szeretnék, mert azt megtettem pár éve, amikor leadtam azt a fölösleges negyven kilómat. Hanem azért, mert azóta az a legfőbb célom, minden megtudhatót megtudja ebben a témában, hogy összegyűjtsem, amit tudni érdemes, és értelmes, hasznos dolgokat mondjak, ha erről kérdeznek. Ahhoz viszont az is kell, hogy ne csak a saját szememmel lássak. Úgy gondolom, hogy minél több embert és véleményt ismerek meg, annál hatékonyabban tudok segíteni azoknak, akik megkérnek rá. A könyvemben sok mindent leírtam erről a témáról, de az csak a kezdet. Szóval ezért nagyon jó ez a dolog. Amiért nem annyira jó, mert látom, hogy ez megint mennyi időmbe kerül majd, de azt sem tudom, hogy honnan veszem azt az időt, amit eltöltenék itt. Meg aztán az volt az eredeti tervem ezzel a bloggal, hogy olyasmit irkálok ide, amit egyáltalán nem gondolok végéig, amit csak úgy leírnak az ujjaim. És azt azért nem mondanám, hogy más sem jár a fejemben, mint az ideális testsúly. De majd megtalálom a megoldást!:) Pl. az biztos, ha írok is, csak úgy érzésből, és nem fogalmazgatva, és lazán fogom fel azokat a beszólásokat, amik azért érnek majd, hogy mennyi elgépelés meg pontatlan fogalmazás van a szövegemben (mert, hogy átolvasgatni nincs időm, az biztos), meg azt is, hogy osztják nekem az észt (csak úgy „gondolom szerint”.). No, akkor üdv, bikiniszezon!

 

Címkék: bikiniszezon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr471072363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása