HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

Igazán hidegen kellene, hogy hagyjon, hogy ilyen ocsmány szándékkel irkálnak hülyeségeket. De aztán, hogy ezt még be is linkelik terjesztés céljából olyanok, akik magukat gondolkodó lénynek tartják, az már átlépi az ingerküszöbömet. Aztán az már csak a ráadás, hogy ha még az ilyen emberrel közös őseink is vannak. Az már fáj. Tudom én, hogy minden viselkedésnek súlyos okai vannak. És hogy végeredményében valami jó szándék vezérli a bután viselkedőt is, vagyis mindig találunk a viselkedésünkre valami pozitív szándékú magyarázatot. Ha tanulatlan, műveletlen ember elégszik meg felszínes magyarázatokkal, az még hagyján. De ha úgy egyébkén szellemi kapacitását fontosnak tartó egyén tesz így, az nagyon durva.

Az egyetem nem mentség a hülyeség alól, ez egyértelmű. Sajnálom, nagyon sajnálom. Magát a szegény embert elsősorban, de másodsorban azt is, hogy milyen károkat okoznak az ilyen eltévedt gondolkodók a környezetüknek is. Ami nem épít, az rombol. ami nem az áramlatban van, és nem is tart feléje, az soha nem hoz megnyugvást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr274328666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása