HTML

Kényelmi zóna

Csak úgy, ami gondolkodás nélkül eszembe jut. Mert kíváncsi vagyok, hogy mit írnak le az ujjaim, maguktól. Csak nehogy nagyon meglepődjek.

Friss topikok

  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 19:21) Van elég kövér ember...
  • empszi: Most csak azért írok megjegyzést a saját írásomhoz, hogy itt oldalt ne azt a régi kommentet lássam... (2012.02.26. 07:13) 1. A gondolkodás nem káros az egészségre
  • Nebameg: "Nem egy profi sportoló napi 8-12 alkalommal is étkezik pont azért, hogy minél szálkásabb legyen. ... (2009.04.22. 08:15) Hányszor egy nap?

Linkblog

az előbb olvastam valami vadat, de most nem találom, hogy pontosan idecitálhatnám. valami olyasmiről szólt, hogy, a mostani kormányon lévők kontroll nélkül akarják gyakorolni a hatalmukat, ezért idegesíti őket, hogy mit mondanak Brüsszelben. Komolyan ennyire hülyék az emberek? Vagy ennyire fogalmatlan, gondolkodásképtelenek szófossák tele az internetet (egyébként igen). Ennyi idő alatt nem sikerült azt felfedezni, hogy ezek mögött a csatározások mögött áll egy nép. Mégpedig mi magunk. Nem sikerült még odáig eljutni, hogy nem lehet egyszerre teljesíteni a külső és a belső elvárásokat. Megszorítani és ugyanakkor jobban is élni? Vannak elképzelések, melyek teljesen ködös mivoltuk ellenére már gyakorlatilag az Isten helyét követelik maguknak a világban. Végső célként jelennek meg minden ok és célláncolat végső láncszemeként. Aztán megkérdezik-e ezt a sok okost, hogy ha valóban célba érne azon az úton, melyen most mindenek felett, előtt stb. haladni akar, akkor valójában ott szeretne lenni?

Tudja ez a sok ordító egér, hogy hova visz az az út, amelyen most mindenekelőtt járni szeretnének. Hova visz az az út, melyről, ha valaki csak lepislant, máris velőtrázóan sikoltanak? Mi lenne, ha végre tiszta vizet öntenénk a pohárba, és egyszerű emberi nyelven megfogalmaznánk, hogy mi is a küzdelmeink célja, és ha ez megvan, akkor jöhet az a lépés, hogy megnézzük, ahhoz a célhoz az az út visz-e, esetleg, van-e olyan, amin gyorsabban odajutunk. De amíg ezt elmulasztjuk, csak egy bégetőkórus gyenge tagjai vagyunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pszichowellness.blog.hu/api/trackback/id/tr154323695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása